TIENS-Életmód és Fogyókúra Klub

A TIENS megajándékozza az emberiséget a fiatalság, egészség elérésére, amit 5000 éve gyűjtöttek össze. Lehetőséget ad a képzésre, a személyes fejlődésre. Anyagi biztonságot, határtalan távlatokat, és állandó fejlődést jelent. Itt nincs kockázat!

Kik vagyunk, mit csinálunk, és miért hoztuk létre ezt a klubot?

Kik vagyunk?

Fehérné Mádai Csilla

Elérhetőségem:

tájékoztatás a termékekről, üzleti lehetőségről:

Egy szokásosnak induló reggel kávézás közben hasított belém a gondolat: ha a férjem továbbra is marékszámra eszi a gyógyszereket, vajon meddig lesz még mellettem? Mellékhatás nélküli gyógyszer nem létezik, emiatt egyre több gyógyszer kellett, ám a betegséget kiváltó okra a legkisebb jótékony hatást sem gyakorolták.

Elhatároztam, hogy valahogy megszakítom ezt az ördögi kört. Ne a túlélés legyen a cél, hanem az egészség helyreállítása, ami a teljes élet alapfeltétele.

Ezért elkezdtem alternatív megoldás után kutatni. Akkor találkoztam először a Tiens termékekkel.

A keleti filozófia és orvoslás mindig is közel állt hozzám, mert ők az embert egységes rendszernek tekintik, ahol minden összefügg mindennel. Ettől lehetséges a gyógyulás.

Mivel látványos eredményeket értünk el, eleinte a bővebb családom, később az ismerőseink is követték a példánkat. Ma már nem is tudnám felsorolni, hány ember élete lett könnyebb a környezetemben a Tiens által.

feherne_madai_csilla_kep.jpg

Tel: 0670/252-2710Rákos Anna

Elérhetőségem:

tájékoztatás a termékekről, üzleti lehetőségről:

Okleveles masszőzként dolgozom, így naponta testközeli kapcsolatba kerülök betegeimen keresztül a különböző betegségekkel, egészségi problémákkal. Ezért rendszeresen keresgélek már évek óta, hogy segíteni tudjak, tanácsot adhassak a megelőzésre, és ha már baj van, a megoldásokra. Így találtam rá a Tiensre, és az általa képviselt keleti filozófiára, és termékeire, melyeket magamon kipróbálva, sikerült megtapasztalnom jótékony hatásukat.

009en1a.jpg

0670/558-0944


miért hoztuk létre ezt a klubot?

Mit szeretnék? Sok-sok emberben felébreszteni a vágyat: Milyen jó érzés egészségesnek lenni! Tudatosítani, hogy ez csupán rajtunk múlik.

Az egészség mindenkit érintő téma, csak rohanó világunkban még kevesen hiszik ezt el. Megelőzés? Minek, hiszen egészséges vagyok! – gondolják sokan.

Amíg megvan az egészség, addig természetes és keveset teszünk a megőrzéséért. Sőt! Számtalanszor próbára tesszük felelőtlenül. Amikor elvesztettük, kétségbeesetten, tanácstalanul és kiszolgáltatva állunk. - Ebben szeretnénk segítségükre lenni, hogy ne kelljen tanácstalanul állni, hogy megmutassuk, hogy az "Önnek ezzel a betegséggel együtt kell élnie" kategóriába sorolt problémákra is lehet megoldást találni.

Mert szervezetünk önszabályozó és öngyógyító, csak ismernünk kell a természet törvényeit és azt, hogy hogyan kell ezekkel együttműködnünk.

Mert az igazi siker nem a jólét biztosítása, hanem a segíteni tudás adománya

TIENS tanácsadóként nagyon fontosnak tartjuk, hogy az emberek
hiteles információkhoz, valódi értékhez jussanak

Mert valljuk, ami egy kínai közmondás szerint így hangzik: „Ha olyan információ van a birtokodban, ami haszonnal jár, kötelességed megosztani másokkal.”

Mert szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy ha az évszakoknak megfelelően megtámogatjuk a szerveinket, azaz tisztítunk, pótolunk, és helyreállítunk, megszabadulhatunk a problémáinktól, és nagyon sokat tudunk tenni az egészségünkért (egészség köre).

Mert bátran mondjuk, ez az üzlet mindenkié, bárki meg tudja csinálni, ha akarja

Mert nincs annál jobb érzés, amikor látjuk azt, hogy akiknek segítettünk, és használják a TIENS termékeit, jól érzik magukat, ragyog a szemük, örülnek annak, hogy megismerték ezt a nagyszerű lehetőséget és hálásak nekünk.

Ismereteinket, tapasztalatainkat abban a reményben osztjuk meg Önökkel, hogy ezután Önök is érdeklődéssel fordulnak majd a TIENS felé, ha még nem a tanácsadók sorát gyarapítják. Megismerik, használják a termékeket, és ezáltal egészségesebb és boldogabb életet élhetnek majd.


Miért érdemes eljönnie ingyenes klubnapunkra, tájékoztatónkra?

Megismerheti a gyógyszer-mentes, egészséges életmód alternatíváit,

Kipróbálhatja eszközeinket, egészségmegőrző gépeinket,

Azonnal megtapasztalhatja kedvező hatásaikat,

Munkatársainktól választ kaphat kérdéseire,

Nagyker áron hozzájuthat, megrendelheti termékeinket, egészségmegőrző gépeinket!

Ha valaki úgy érzi, hogy egészséges, de szeretne tenni azért, hogy ez így is maradjon, a TIENS ebben segítséget nyújt.


A TIENS-nél a korod nem számít! Tedd meg az első lépést! Érted van! Várunk!


Sokat tehetünk az egészségünkért egy kis odafigyeléssel, hittel, és a TIENS termékekkel.


Az Öt elem tan segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a számára megfelelő termékeket.


A TIENS üzleti lehetőséget is kínál tanácsadói számára. Nagyszerű marketing tervvel rendelkezik.a TIENS mottója: „Egészséget és jólétet az emberiségnek

Ezt mi Magyarországon és a világ minden táján kizárólag egymás támogatásával, segítésével, erősítésével és felépítésével tudjuk elérni.


Be akarod utazni a világot a Tienssel?

Gyere, tarts velünk a munkában, a rendezvényeken, a kirándulásokon!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 35
Heti: 16
Havi: 166
Össz.: 49 529

Látogatottság növelés
Oldal: Tiens Egészségklub
TIENS-Életmód és Fogyókúra Klub - © 2008 - 2018 - tiens-egeszsegklub.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »