TIENS-Életmód és Fogyókúra Klub

A TIENS megajándékozza az emberiséget a fiatalság, egészség elérésére, amit 5000 éve gyűjtöttek össze. Lehetőséget ad a képzésre, a személyes fejlődésre. Anyagi biztonságot, határtalan távlatokat, és állandó fejlődést jelent. Itt nincs kockázat!

Akiknek a Tiens és a Tiens  termékek

gyökeresen megváltoztatták életüket:


Munkatársaink, törzsvásárlóink nyilatkozatait olvashatja az alábbiakban, akiknek a Tiens és a Tiens termékek gyökeresen megváltoztatták életüket, saját és/vagy családtagjaik egészségét, anyagi helyzetüket, az emberekkel, a világgal való kapcsolatukat pozitív irányba.


A vírusok és bakteriális fertőzések ellen:

Itt az ősz, és óvodás korú két gyermekemnek először adtunk -természetes védelemként- a Tiens termékeiből egy hónapon át. Naponta elrágcsáltak egyet-egyet a Propolisz rágótablettából, és felváltva másnaponként kaptak gyerek kalciumot, meg Spirulinát. Az egy tasak kalciumot elfelezve itták, és a spirulinát is elfelezve, majd belekeverve joghurtba, vagy pudingba.


Az elmúlt másfél hónapban háromszor is végigsöpört az oviban valamilyen járvány. Hasmenős és hányós magas lázzal, majd torokfájós és mandula gyulladásos megbetegedések jelentkeztek tömegesen. Mostanra már az óvónéniket is helyettesíteni kellett. Volt olyan kicsi, aki háromszor is visszaesett a betegségbe.


Talán soraimat olvasva lassan sejthető, hogy az én gyermekeim nem hiányoztak ezen idő alatt a máskor oly vidám és gyermekszájtól hangos óvodából! Csoportok összevonva, s alig van pár óvodás, nem is hallani őket sajnos.
Íme, nekünk és gyermekeinknek jól sikerült az őszi kezdés.

Szabó P.


Gyermekbetegségek kezelése

Kislányom Tiens termékekkel való kezeléséről mondanék pár szót. Eszter lányom 3 éves és most, hogy elkezdte az óvodát, elég sokszor betegeskedik.
Megpróbáltuk neki legutóbb a cordycepset-cinkkel, ezt adtuk naponta 5X és mindegyik termékből 1-1 kapszulát mézbe keverve. Eredmény az lett, hogy a gyerekorvos azt mondta, nem kell antibiotikum és valóban nem volt rá szükség.

Bné Kun M.


Daganat, Chrom betegség, ízületi, szív problémák

1993-ban méhrákom volt,
utána sorban jötek:vastagbél,bőr,Chron,izületi,holyag,szív proplémák,amiatt,le is kellett százalékolni.


Elkezdtem a tisztitást,igy csökkentek panaszaim,!
májamról eltönt a folt,
izületi gyuladásaim csökentek,
a többi betegségem a 9-mütét véget meg maradt de közérezetem,óriásit javúlt!
Tiszta szível tudom ajánlani a Tiens termékeket mindenkinek.!

K.Lujza


Tisztító- szív és érrendszeri kúra egyben.


Két éve kaptam, 43-évesen (váratlanul persze) szívinfarktust. Stresszes vállalkozások, magyaros kaják, dohányzás...nem sorolom tovább, tehát várhattam is volna ezek után.


A megdöbbentő számomra az volt ahogyan bántak velem az egészségügyben, és az is, hogy betegtársaim nagy része már sajnos visszajáró "vendég volt. Két éven keresztül szedtem a 6 db gyógyszert, rengeteg rossz mellékhatásaival, és közbe jártam a kardiológiára, szívszaniba, de egyre csak azt tapasztaltam, hogy mindig is betegként kezelnek. Ráadásul megmaradhatok örökös visszajárónak és a kiváltó okokat nem is keresik, csak faljam a gyógyszereket nyugodtan, s ha épp rosszul vagyok egyiktől-másiktól, akkor majd felírnak másikat.

Egyébként a sürgősségi ellátásom,... a cikk folytatását itt olvashatja


Migrén

Tegnap este - valószínű az érkező hidegfront hatására - elkapott egy erős, görcsös fejfájás. Akinek szokott migrénje lenni, tudja milyen. Estére már a szememet is nehezemre esett nyitva tartani. Korábban ilyenkor bevettem egy jó erős Algoflexet, amitől kellemesen elkábultam és elaludtam.


Most elővettem a nemrég vásárolt Tüsit, és hol a homlokomra, hol a két halántékomra és a fejtetőre helyezve " kezeltem magam ". Jó tíz perc elteltével már csak egy tompa nyomást éreztem a fejemben, és aztán az is elmúlt.
Nagyon hasznos kis készülék. Örülök, hogy megvettem.

B. Beatrix


A tüsiről másképp

Ősszel vettem egy tüsit, elsősorban vérnyomáscsökkentésre. Mivel én lefekvés után szoktam a csuklómra helyezni, ott van a fejemnél éjszaka is.
Mivel a fiam még csak 8 éves, még van esti mesélés nálunk. Sajnos gyakran engem is elaltat ez a program, és ha éjfél tájban felébredtem, még tettem-vettem kicsit, és sokszor csak órák múlva tudtam újra elaludni.

Unalmamban megfésülködtem egyszer vele, és a csuklómra tettem. Aztán csak az óra csengetésére emlékszem. Legközelebb egy forgolódós éjszakán megint a csuklómra tettem, és megint jót aludtam. Most már tudatosan oda teszem az ágyhoz, mert ki tudja, mikor nem tudok megint aludni a sok bennem zakatoló problémától, de már van kitűnő alvást segítő eszközöm. Ajánlom másnak is!
M. Stefánia


Autoimmun pajzsmirigy gyulladás- és túlműködés sikeres kezelése Tiens termékekkel

A kissé hosszúra kerekedett címet szintén egy nem túl rövid, de érdekes történet követi.

Múlt év április végén egy vasárnap délelőtt már olyan rosszul éreztem magam (gyengeség, remegés, szapora szívdobogás), hogy férjem kétségbeesetten ugrált körülöttem, mérve a vérnyomásomat és közben hozta a vitaminokat, majd később – mivel a vitaminok sem használtak már – eszébe jutott, hogy készít nekem egy liter Tiens teát. Érdekes mód jobban lettem és következő nap....

olvassa tovább itt


Egy gyógymasszőr- természetgyógyász a TIENS termékekről

 Varga József vagyok, 47 éves, Budapesten élek feleségemmel és 3 gyermekemmel.

 Gyógymasszőr, reflexológus és természetgyógyász vagyok, ezért napi szinten közeli kapcsolatban állok olyan emberekkel, akik különböző problémákkal fordulnak hozzám segítségért.

 Elmondhatom, hogy amióta a TIENS termékeket is ajánlom, egyre több embernek sikerült helyreállítani szervezete egyensúlyát.

 Gyorsabban regenerálódnak, nem csak megtisztulnak, megszabadulnak a lerakódott és felhalmozódott méreg- és salakanyagoktól, anyagcsere bomlástermékektől, hanem ezektől a kitűnő biológiailag aktív anyagoktól feltöltődnek és helyreállhat olyan emberek egyensúlya is, akik már hosszabb ideje cipelik a testi problémáikat.

A szakmámban a reflexológiát és a gyógymasszázst a hozzám fordulókon komplexen alkalmazom.

Olyan kombinált masszázs formájában, ami egy külső-belső kiegyensúlyozott állapotot idéz elő, és ezt a munkát támogatják meg a TIENS cég kiváló termékei.


Forrás: Tiens magazin 2010. ápr


„Ha az ember önmaga ügyel egészségére, akkor nehéz olyan orvost találni, aki jobb módszert ismerne az egészség megőrzésére, mint maga az ember. Nem lehet gyógyítani a testet anélkül, hogy ne gyógyítanánk a lelket.” Szókratész


CÉL AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

dr. Palotai Katalin akupunktúra orvos a Tiensről, a Tiens termékekről, a keleti egészség filozófiáról

Van egy régi, napjainkban szinte teljesen elfeledett mondás, mi szerint az egészséget könnyebb megőrizni, mint a betegséget meggyógyítani.

 Az egészséget természetes állapotnak tekintjük, ami jár nekünk, ami akkor is megmarad, ha semmit nem teszünk érte. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi mindent teszünk ellene.

 Gondoljunk a..... a cikk folytatása


Az orvos rám nézett és azt mondta, ha nem fogyok le, akkor megszámlálhatom a napjaimat.

Történet a hölgyről, aki most újra egészséges, és megszabadult 23 kilótól

.... Ekkor történt, hogy édesapám hirtelen meghalt 2004. december 7-én.
Nagyon megviselt a halála, nem tudtam feldolgozni.   2005. november
4-én  a 6 éves nevelt fiamat is elveszítettem.

A vérnyomásom felugrott,
szívritmuszavarok léptek fel nálam. 2 évig betegeskedtem, az idegeim
kikészültek, a sok evéstől *refluxom *lett. 

Az orvos alapos kivizsgálás helyett..... a cikk folytatását itt olvashatja
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 35
Heti: 6
Havi: 156
Össz.: 49 519

Látogatottság növelés
Oldal: Vélemények a Tiens termékekről
TIENS-Életmód és Fogyókúra Klub - © 2008 - 2018 - tiens-egeszsegklub.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »